Mångfald och inkludering

September är Global Diversity & Inclusion Experience Month på MSD – för åttonde året i följd

2023-09-01

Dela den här artikeln

.st0{fill:#00857C;}

Kvinna stående vid bil inlindad i filt

För åttonde året i följd går vår mångfalds- och inkluderingsmånad Global Diversity & Inclusion Experience Month av stapeln. Vi är oerhört stolta över det arbete vi fortsätter att lägga ner på mångfald och inkludering. Även fast vi har gjort stora framsteg i att göra mångfald till en framgångsfaktor är vi ödmjuka inför det faktum att det alltid finns mer arbete att göra och utmaningar att tackla.
– På MSD är vi stolta över att skapa en inkluderande miljö där alla ges möjligheten att vara sitt autentiska jag på jobbet, berättar Chris Nigro, HR Lead i Norden och Baltikum.

Ett globalt perspektiv på mångfald och inkludering

Årets tema Transforming the World as Forces of Change intresserar sig för hur MSD inte bara ser mångfald som en lokal angelägenhet, utan också hur vi genom att arbeta och samarbeta tillsammans kan skapa förändring på en global nivå.

Några fokusområden är bland annat:

  • Hylla vårt arbete med mångfald och inkludering globalt – i hela organisationen
  • Understryka vikten av hur global mångfald och inkludering möjliggör affärsresultat
  • Skapa medvetande om vad företaget gör inom området global mångfald och inkludering
  • Lyssna på kollegors mångfalds- och inkluderingserfarenheter på företaget och utveckla möjligheter att skapa och dela erfarenheter

Termen ”Force of Change” syftar till ett distinkt typ av ledarskap som är passionerat och innovativt och tar sig an saker med kraft. Det handlar inte om bråk, ilska eller brutalitet, utan en positiv och energisk strävan efter syfte och framgång.

Styrkan i ett gemensamt syfte

På MSD är vi stolta över vårt arbete och de framsteg vi har gjort tillsammans inom mångfalds- och inkluderingsfrågor. Men det finns mer jobb kvar att göra. Under september månad kan våra medarbetare förvänta sig mycket engagemang och aktiviteter och utforska koncept som vad det innebär att vara en bra allierad, mål och initiativ inom mångfald och inkludering samt delta i träningar, seminarium och höra inspirerande gästföreläsare.

Du kan läsa mer om vårt arbete med mångfald och inkludering här.

SE-NON-01166 08/23

Skriven av Elias Hemmilä