Hero image
Om oss

MSD i Sverige

MSD i Sverige befinner sig i  forskningens framkant för att förebygga och behandla sjukdomar som hotar människor och djur – inklusive cancer, infektionssjukdomar som HIV och Ebola och framväxande djursjukdomar. Vi är cirka 140 medarbetare och vårt kontor ligger i 
Hagastaden i Stockholm.

Vår vision

Vår vision är att leda och utveckla innovationer för ett hälsosamt Sverige idag och imorgon. Vi är här för att ha en varaktig och positiv inverkan i Sverige och göra vårt yttersta för patienter. Vi samarbetar med politiska företrädare, myndigheter, hälso- och sjukvården, akademin, patientorganisationer och andra företag för att driva förändring och fortsätta att flytta gränserna för vad som är möjligt att åstadkomma för patienter som behöver det. Vi är agila och motståndskraftiga och vet att det kräver mod, engagemang och integritet att skapa verkligt värde för patienter. Vi vill vara en testbädd för innovation och vetenskaplig expertis, öka vår kunskap och dela med oss av den.

MSD fortsätter idag arbetet i forskningens absoluta framkant för att förebygga, behandla och bota bland annat cancer, infektionssjukdomar som HIV och Ebola samt nya djursjukdomar.

Vi strävar efter att vara världens främsta forskningsintensiva biomedicinska företag. Vill du veta mer om oss? Besök www.msd.se, följ oss på Facebook, TwitterLinkedIn eller YouTube.

Ledning

SARAH AIOSA

Managing Director

GUNILLA KEMBE 

Executive Assistant

OSKAR LINDEBERG

Market Access Head

MARIE OHRLANDER

Policy & Communication Head

THOMAS KIRSCHMANN 

Digital & Customer Solutions Head

ANDERS KÄRNELL

Medical Lead

PAUL BEKKER 

Finance Lead

BIRGITTA WIKMAN ERLANDSON

Business Unit Head Vaccines & General Medicines

FREDRIK ANDREASSON

Business Unit Head Hospital Care

HANI AOUN

HR lead

Utökad ledningsgrupp

JENNY WAHREN

Associate Director Communication

ISHRAT HABIB

Associate Director Clinical Research

RANA ALOUL

Regulatory Affairs Sweden Country Lead, Sub-Regional Lead Nordic and Baltic Countries

STINA SALOMONSSON

Executive Director, Outcomes Research - CORE Regional Team lead

Kontakta oss

Vi finns i hela världen

MSD (Merck & Co. Inc. i USA och Kanada) är ett forskningsbaserat läkemedelsföretag som funnits i över 130 år. Vi finns i över 140 länder, har totalt 74 000 anställda och vårt huvudkontor ligger i Kenilworth, N. J., USA. Vi är börsnoterade under namnet MRK på New York Stock Exchange.

Här hittar du kontaktuppgifter till alla kontor

Next