Patienter

Patienter är vår drivkraft att fortsätta utveckla och förfina behandlingsmetoder

2021-10-08

Share this article

.st0{fill:#00857C;}

Stories - Patient week - MSD Sverige
Patient Week , 2021

Varje år ägnar medarbetare på MSD världen över en vecka åt att djupdyka i patientens och vårdgivarens resa. Det inspirerar oss alla att hitta sätt att komma ännu närmare de patienter vi arbetar för – oavsett vilken roll vi har i företaget. 

Under ett par dagar lyssnar hela MSD på berättelser direkt från patienter, vårdgivare och påverkansorganisationer när vi fokuserar på det “nya normala”, Hälsa för alla och Digital hälsa. Vi finns här för att ha en varaktig och positiv inverkan i Sverige och göra vårt yttersta för patienter.  

“Den här veckan är inte annorlunda från andra veckor på MSD. Vi är alltid inspirerade av patienter. Det är ändå viktigt att vi skapar utrymme för att ingjuta ny energi och syfte i vårt engagemang. Därför firar vi Patient Week varje år. För att kunna förverkliga vår vision om ett mer hälsosamt Sverige idag och imorgon.”

Sara Aiosa, VD, MSD i Sverige

Vi omfamnar möjligheten till samarbete med patienter, vårdgivare och patientorganisationer och försöker i största möjliga mån inkludera deras perspektiv i våra forsknings- och affärsbeslut. Deras åsikter och perspektiv gör det helt enkelt lättare för oss att förbättra behandlingsmetoder och vara med och påverka deras . Att förstå patienters resa innebär att vi kan fortsätta utveckla behandlingsmetoder och i slutänden förbättra häslan för kommande patienter.

Under Patient Week hittar du oss också i Sociala medier under #PatientsAreOurPurpose, där våra medarbetare delar vad som motiverar dem i sitt dagliga arbete och vad medkänsla är för dem.

Följ oss där!

Next