Våra aktiviteter

Vi vill bidra till den värld vi verkar i. Ett sätt tror vi är att skapa interaktion mellan vård, forskning, politik och läkemedelsbranschen med patienten i fokus. Det är tillsammans vi kan förändra.

Våra seminarier i Almedalen, Brown Bag Lunch Talks och Kardmötet är exempel på aktiviteter som vi hoppas kan bidra till en utveckling som i slutändan gynnar patienten.

BROWN BAG LUNCH TALKS

Vi tror att utmaningarna i framtidens hälso- och sjukvård bäst möts i dialog och samverkan mellan patient, vård, forskning och industri. Kom på våra Brown Bag Lunch Talks och diskutera aktuella ämnen i skärningen mellan hälsa, IT och vård. Och lunchen som levereras i en brun påse – den bjuder vi på. Välkommen! Datum för kommande lunchmöten hittar du här.

LÄS MER

MSD I ALMEDALEN

På MSD är vi intresserade av att diskutera och debattera frågor som rör vård, akademi, politik, industri. Vi är övertygade om att framsteg bygger på samarbete och dialog.

Är du intresserad av att arrangera något seminarium tillsammans med MSD? Eller kanske bara nyfiken på vilka vi är?

KONTAKTA OSS

KARDMÖTET

Varje år arrangerar vi Kardmötet där vi med hjälp av duktiga och erfarna föreläsare tar oss an aktuella frågor inom ämnet kardiovaskulär sjukdom. Mötet riktar sig till läkare. Här kan du läsa mer.

LÄS MER