Univadis

univadis

Univadis är en portal på Internet som tillhandahålls kostnadsfritt av Merck Sharp & Dohme (Sweden) AB, och som ger dig som läkare en unik möjlighet att samla information du behöver på ett ställe.

Här kan du skräddarsy medicinsk information, nyheter, bildgallerier och sökdatabaser kombinerat med ett stort antal värdefulla tjänster från oberoende informationsleverantörer. Exempel på tjänster är:

Medical News

ansluten till Elsevier Science med möjlighet att välja nyheter inom 24 medicinska områden

Bildbank

välj bland över 2500 bilder inom ett flertal stora medicinska områden. Gör enkelt i ordning dina egna föreläsarbilder genom att konvertera dem till PowerPoint.

Sök

sök i flera ledande källor t ex PubMed, Elsevier Science, Merck Manual, FASS och GoogleTM samtidigt. Resultaten kategoriseras och presenteras på ett överskådligt sätt.

Fortbildning

Univadis har ett samarbete med BMJ (British Medical Journal) Learning som ger dig tillgång till medicinsk fortbildning i form av online-kurser inom 20 olika terapiområden.  

Vill du bli användare?

För att få tillgång till hela utbudet av tjänster på Univadis behöver du först bli användare.

Gå till www.univadis.se och klicka på knappen "Registrera dig här". Därefter får du ett e-mail med information om ditt användarnamn och lösenord samt information om hur du ändrar ditt lösenord.

  1. Gå ut på internet till adressen www.univadis.se
  2. Klicka på knappen "Registrera dig här"


Copyright © 2019 MSD Sverige AB