Vi arbetar för att rädda liv och för en bättre livskvalitet. Det  är mål som engagerar och inspirerar oss varje dag. Vi arbetar för utveckling. Och för att göra skillnad.

På MSD hittar du givande möjligheter, olika erfarenheter och en tydlig etisk drivkraft och integritet. Som en del av vårt team, samarbetar du med talangfulla och engagerade medarbetare som kompletterar dig och det du brinner för.

Oavsett vilken karriärväg du väljer - om det är att arbeta direkt med våra kunder, hantera kliniska prövningar eller stödja vår verksamhet på ett annat sätt - erbjuder MSD möjligheter att växa och utveckla din karriär samtidigt som vi gör verklig skillnad i människors liv.

MSD i Sverige

Vi är 170 engagerade kollegor som arbetar för att förbättra livet för människor och djur. Vårt svenska kontor grundades 1974, och ligger i Stockholm. År 2015 flyttade vi in i nya och moderna lokaler i Hagastaden, på gränsen mellan Solna och Stockholm. Vår avdelning för Animal Health ligger i samma kontor.

På MSD är vi ständigt på jakt efter nya talanger. Om du är intresserad av att arbeta för oss, använd vår Jobbportal för att söka efter lediga tjänster, skapa din personliga profil och ansök direkt på nätet.

Gå till Jobbportalen att se lediga tjänster i Sverige och globalt.Copyright © 2019 MSD Sverige AB